(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-W7J8B8J');

Meals

Reinsdyr fra Valdresflye, elg fra furuskogen, ørret fra fjellvann.

I matfatet Jotunheimen er råvarene ureiste og smakene en opplevelse i seg selv – og aldri smaker måltidet bedre enn etter en dag bak hundesleden.

På hundekjøring med Jotunheimen Husky Lodge blir du servert måltider tilberedt over bålet – enten ute i på tur i storslåtte Jotunheimen eller trolsk furuskog, eller i den trivelige og lune grillhytta på Jotunheimen Husky Lodge.

Les mer om grillhytta her!

Råvarene henter vi gjerne fra bønder og jegere i fjellbygdene rundt Jotunheimen. Kjøkkensjef Øyvind Jakobsen, som har lang erfaring over grytene på Dovrefjell, Alta og Svalbard.

Under gjesteopphold i leilighetene på selve lodgen, er det lagt opp til at gjestene tilbereder sine egen måltider på kjøkkenet i leiligheten.

Ønsker du å få middagen servert, anbefaler vi på det varmeste et besøk hos utsøkte serveringssteder i nabolaget vårt: