Måltider og servering

Mat i kasserolle laget over bål

Reinsdyr fra Valdresflye, elg fra furuskogen, ørret fra fjellvann.

I matfatet Jotunheimen er råvarene ureiste og smakene en opplevelse i seg selv – og aldri smaker måltidet bedre enn etter en dag bak hundesleden.

På hundekjøring med Jotunheimen Husky Lodge blir du servert måltider tilberedt over bålet – enten ute i på tur i storslåtte Jotunheimen eller trolsk furuskog, eller i den trivelige og lune grillhytta på Jotunheimen Husky Lodge.

Les mer om grillhytta her!

Råvarene henter vi gjerne fra bønder og jegere i fjellbygdene rundt Jotunheimen. Kjøkkensjef Øyvind Jakobsen, som har lang erfaring over grytene på Dovrefjell, Alta og Svalbard.

Under gjesteopphold i leilighetene på selve lodgen, er det lagt opp til at gjestene tilbereder sine egen måltider på kjøkkenet i leiligheten.

Ønsker du å få middagen servert, anbefaler vi på det varmeste et besøk hos utsøkte serveringssteder i nabolaget vårt: