Aktiviteter sommer

Padle kano

Velkommen til fjelleventyr i Jotunheimen – det høyeste og mest besøkte fjellområdet i Nord-Europa. Med Jotunheimen Husky Lodge som base har du kort vei til en rekke aktiviteter og attraksjoner i den absolutte Norgestoppen.

Rafting

Rafting i sjoa

Vilt, vakkert og vått! Den viltre raftingelva Sjoa blir regnet som den beste i Nord-Europa, og fører deg gjennom eventyrbygda Heidal på irrgrønt brevann fra Jotunheimen. Et eventyr til lands, vanns og innimellom i lufta med.

Sykling

Topptur med elsykkel? Prøv de unike flytstiene i Lemonsjøen Bike Mountain! Selv de utfordrende motbakkene til topps går lekrnde lett med elektrisk terrengsykkel som du kan leie hos Bike & Hike Jotunheimen på Lemonsjøen. Turen ned gir deg ei spennende utfordring uansett hvilket nivå du er på. Lande gjør du aller best med en cappuccino hos baristabudeia på Kalven Seter.

Besseggen

Besseggen er en av de aller største fjellklassikerene i Norge. Den ikoniske fjellryggen er kåret til en av verdens 20 mest ikoniske fjellturer av National Geographic. Omgivelsene er storslåtte med Gjende sitt grønne brevann omkranset av stupbratte fjellsider og majestetiske stortopper. Et høydepunkt blant fjellturer i Jotunheimen.

«Har du sett den Gjendineggen noen gang…?»

Spisesteder

Spisesteder lokalmat

Grøderike Gudbrandsdalen og Jotunheimen er et lokalmatfat av ypperste klasse. En rekke lokale matprodusenter og dyktige kokker legger sin ære i å serverer deg måltider for minneboka. Spør oss gjerne om tips!