Turområder

Jotunheimen Husky Lodge ligger i trolsk fjellfuruskog på Randsverk i Vågå – ved innfallsporten til Jotunheimen, Besseggen og Valdresflye og tett på eventyrbygda Heidalen og raftingelva Sjoa.

Bakeriet i Lom og herlige Brimiland er også flott utflukter. Mer eventyrlige turområder for hundekjøring skal du lete lenge etter – her finner du våre favorittområder!

Valdresflye

Nord-Europas nest høyeste fjellovergang byr på fantastisk flott hundekjøring. Omkranset av 2000-meterstopper får du virkelig følelsen av å være på Norges tak, og terrenget er både lettkjørt og storslått.

Leirungsdalen

Hundekjøringens Shangri La, som strekker seg inn i hjertet av Jotunheimen fra Nasjonal Turistveg Valdresflye. Kranset av spektakulære 2000-meterstopper , velsignet med rike ørretvann og et terreng helt perfekt for hundekjøring. Må oppleves!

Veodalen og Smådalen

Overnatting i telt på sledetur
På begge sider av Glittertind løper disse to fantastiske høyfjellsdalene, her er du i hjertet av Jotunheimen med bare fjellheimen som selskap. På sledeturene hit overnatter vi i telt eller selvbetjeningshytta på Glitterheim.

Murudalen

Skreddersydde turer
Mellom storslåtte Jotunheimen og eventyrlige Heidalen ligger trolske Murudalen. Her daler snøen og gradestokken kraftig allerede i oktober, og byr på stemningsfull hundekjøring fra lenge før jul og når været i høyfjellet blir for røft.