(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-W7J8B8J');

Turområder

Jotunheimen Husky Lodge ligger i trolsk fjellfuruskog på Randsverk i Vågå – ved innfallsporten til Jotunheimen, Besseggen og Valdresflye og tett på eventyrbygda Heidalen og raftingelva Sjoa.

Bakeriet i Lom og herlige Brimiland er også flott utflukter. Mer eventyrlige turområder for hundekjøring skal du lete lenge etter – her finner du våre favorittområder!

Valdresflye

Nord-Europas nest høyeste fjellovergang byr på fantastisk flott hundekjøring. Omkranset av 2000-meterstopper får du virkelig følelsen av å være på Norges tak, og terrenget er både lettkjørt og storslått.

Leirungsdalen

Hundekjøringens Shangri La, som strekker seg inn i hjertet av Jotunheimen fra Nasjonal Turistveg Valdresflye. Kranset av spektakulære 2000-meterstopper , velsignet med rike ørretvann og et terreng helt perfekt for hundekjøring. Må oppleves!

Veodalen og Smådalen

Overnatting i telt på sledetur
På begge sider av Glittertind løper disse to fantastiske høyfjellsdalene, her er du i hjertet av Jotunheimen med bare fjellheimen som selskap. På sledeturene hit overnatter vi i telt eller selvbetjeningshytta på Glitterheim.

Murudalen

Skreddersydde turer
Mellom storslåtte Jotunheimen og eventyrlige Heidalen ligger trolske Murudalen. Her daler snøen og gradestokken kraftig allerede i oktober, og byr på stemningsfull hundekjøring fra lenge før jul og når været i høyfjellet blir for røft.