Vertskapet på lodgen

Øyvind, Vilja og Trine tilbyr hundekjøring

Vertskapet på Jotunheimen Husky Lodge er trespannet Vilja (2 år), mor Trine og far Øyvind.

Kommer du for å bli med på hundekjøring i Sjodalen eller andre deler av Jotunheimen, får du garantert selskap av en eller flere av oss.

Med erfaring fra hundekjøring i Alaska, Svalbard, Alta og Dovrefjell, åpner vi dørene til familieliv med vår egen huskylodge i storslåtte og snøsikre Jotunheimen.

Jotunheimen Husky Lodge leier ut fire romslige leiligheter for selvhushold med sengeplass for inntil seks personer per leilighet. I sommerhalvåret leier vi også ut trivelig tømmerhytte på tunet med nyrenovert bad og kjøkken for fire personer.

Vil du vite mer om oss, vår erfaring og vårt hundeliv? Se presentasjon.

Øyvind Jakobsen

Leder for både hundene og hundekjørerne på Jotunheimen Husky Lodge, og med på de aller fleste turene. Dyktig fagperson, både i kennellen og på kjøkkenet!

Trine Marie Flåtten

Vertinne på Jotunheimen Husky Lodge, småbarnsmor, lærerinne – og hundekjører med lang erfaring fra hele Nordkalotten. Heldige deg som blir med Trine på tur!

Trine

Vilja

Sjefen i hundegården og hele husky lodgens solstråle.

Området rundt Jotunheimen Husky Lodge

Jotunheimen Husky Lodge og villmarkscampen ligger kloss på Nord-Europas mest besøkte nasjonalpark.

Rundt oss på alle kanter har vi eventyrlig natur, unike attraksjoner og matopplevelser: Besseggen, Galdhøpiggen, raftingelva Sjoa, Glittertind, Rondane, Brimiland, matmekkaet Lom, skieldoradoet Lemonsjøen og elggården Glittersjå for å nevne noe.

Lett tilgjengelig på Randsverk nord i Gudbrandsdalen, byr lodgen på tre selvhusholdsleiligheter med totalt 20 sengeplasser. Like bak lodgen ligger stemningsfull villmarkscamp og huskykennel med 30 lekne trekkhunder som gjerne blir dine bestevenner.

Enten du vil gå på ski, fjellturer, trugetur, sykkeleventyr – eller bli med oss på hundekjøring – så finner du knapt bedre utgangspunkt: På Jotunheimen Husky Lodge ligger Jotunheimen for dine føtter (eller poter).