Hundekjøring

Vintereventyr

Villmarken kaller, kommer du?

Fra Jotunheimen Husky Lodge kjører vi vinterstid sledeturer med hundspann i Nord-Europas mest populære fjellområde hver eneste dag. I sommerhalvåret inviterer vi til valpekos, besøk i hundegården, og familievennlige fotturer med kløvhund. 

Jotunheimen Husky Lodge byr på et bredt spekter av turer – fra halvdagsturer til ekspedisjoner over flere dager. Før turene starter blir du godt kjent med både hundene og grunnleggende håndtering av spannet – og du får komme tett på familien som er vertskap på Jotunheimen Husky Lodge.

Turene våre kan tilpasses familier, vennegrupper og bedriftsturer. Overnatting skjer på lodgen, selvbetjeningshytta på Glitterheim eller i telt i Jotunheimen.

VINTER: Fra november til mai byr vi på et bredt spekter av hundesledeturer – fra halvdagsturer til ekspedisjoner over flere dager i Sjodalen og andre deler av Jotunheimen. Du blir godt kjent med hundene og med grunnleggende håndtering av sleden. Huskyturene tilpasser vi dine ønsker.

SOMMER: Fra juni til oktober inviterer vi til valpekos og besøk i hundegården på Jotunheimen Husky Lodge. Størrelsen på valpene varierer gjennom halvåret. Perfekt sommeraktivitet for alle som er glad i hund – og de som ikke ante at de er det. Bli gjerne med på familievennlige fotturer med huskyer til gapahuken eller topptur med panoramautsikt over Jotunheimen og Rondane.

.