(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-W7J8B8J');

Guidene

Guidene som tar deg med på tur

På sledetur med Jotunheimen Husky Lodge er du i de beste hender.

Vertskapet på Jotunheimen Husky Lodge er trespannet Vilja (2 år), mor Trine og far Øyvind.

Med erfaring fra hundekjøring i Alaska, Svalbard, Alta og Dovrefjell, åpner vi dørene til vårt familieliv med vår egen husky lodge i storslåtte og snøsikre Jotunheimen. Kommer du for å bli med på hundekjøring, får du garantert selskap av en eller flere av oss:

Merete, legg inn «portrettbokser» med bilder, navn og tekstflate:

Øyvind Jacobsen Leder for både hundene og hundekjørerne på Jotunheimen Husky Lodge, og med på de aller fleste turene. Dyktig fagperson, både i kennellen og på kjøkkenet! Øyvind har erfaring med hundekjøring fra både Alaska, Alta, Svalbard og Dovrefjell – triveligere og mer kunnskapsrikt turfølge skal du lete lenge etter.

Trine Marie Flåtten Vertinne på Jotunheimen Husky Lodge, småbarnsmor, lærerinne – og hundekjører med lang erfaring fra hele Nordkalotten. Heldige deg som blir med Trine på tur – her er både dialekta og smilet like bredt.

Mads Larsen Vår danske følgesvenn har to sesonger bak seg med hundekjøring i Alta, er raftingguide i elva Sjoa, har guidet for Tasmanian Expeditions og prøvd seg på Norge på langs. Turglad kar med stort hundetekke, som ble med på flyttelasset fra Hjerkinn til Randsverk – og det kommer du til å være glad for.

Merete: Legg inn tre «blokker» her med portrettbilde, navn og kort tekstfelt for presentasjon av Øyvind, Trine og Mads