Sommeraktiviteter

På Jotunheimen Husky Lodge inviterer vi hver dag i sommerhalvåret til valpekos, besøk i hundegården, valpetur til gapahuken og familievennlig topptur med kløvhund.

Størrelsen på valpene vil variere gjennom sommerhalvåret. Perfekt sommeraktivitet for alle som er glad i hund – og de som ikke ante at de var det. Bli gjerne med på familievennlige fotturer og toppturer i følge med lekne huskyvalper og veldresserte kløvhunder.

Eventyr i Jotunheimen for små og store? Du finner dem nedenfor!

Teltekspedisjon med eget hundespann | 2 dager

Opplev skikkelig villmarksliv på todagers teltekspedisjonen i hjertet av selveste Jotunheimen. Turen går i ett av de vakreste vinterlandskapene i Nord-Europa – omringet av Norges høyeste tinder. Her blir du godt kjent med hundene i ditt eget huskyspann og får virkelig kjenne på følelsen av å være hundekjører. Og hvem vet, kanskje vi også får se nordlys?

6500 NOK/pers

Book turen her

Valpekos og besøk i hundegården

Vi inviterer til valpekos i og utenfor hundegården på Jotunheimen Husky Lodge med villmarkslunsj rundt bålet. Størrelsen på valpene vil variere gjennom sommerhalvåret, men både bittesmå og litt større huskyer er veldig glade i å bli kost og lekt med av små og store gjester. Perfekt sommeraktivitet for alle som er glad i hund - og de som ikke ante at de var det. Gratis for overnattingsgjester.

200 NOK/pers

Book turen her

Dagstur med eget hundespann

Har du lyst til å være hundekjører for én dag? Bli med oss og de ivrige, glade huskyene våre på tur i ett av Norges aller vakreste fjellområder. Vi gir deg god opplæring så du selv kan styre ditt eget hundespann. Det blir fart og spenning, læring og mestring, roser i kinnene og et vinterkledd Jotunheimen med tinder som rager opp til himmelen.  

2500 NOK/pers - Voksen
1250 NOK/pers - Barn (under 12 år)

Book turen her